tirsdag den 29. juli 2014

kort

Hej

Jeg har lavet et udfordrings kort af Project life kort.

Gitte

torsdag den 24. juli 2014

Julekort i Juli

Hej
Ja jeg er da ikke helt rask men jeg har lige fået lavet et julekort.
Igen skønne skønne waltzing mouse stamps som ligger først for på mit bord. Papiret er Our country christmas mini blok fra Riddersholm Design.

Kortet er til følgende udfordringer:


Mange tak for dit besøg
Gitte

Birthday wishes


Hej
Jeg var i denne uge til Tirsdagsscrap hos Picturing the world, en super hyggelig aften med masser af grin, papirnusseri og kage :) 
Jeg fik lavet dette kort og jeg fik indviet mine nye stempler fra Waltzing mouse stamp… jeg er helt oppe i skyerne over deres tekst templer :) 

Kortet er til følgende udfordringer:

Doily dien er ny, den er fra Prima og hedder Ananas. Jeg mener at papiret er fra October Afternoon og  om ikke andet så er det i hvert fald fra PTW.

Mange tak for dit besøg
Gitte

onsdag den 9. juli 2014

Kort

Hej
Nøøj hvor sommeren viser sig fra sin varme side, jeg sidder i scrapværelset og papirene klæber til mine hænder :) På trods af varmen lykkes det mig at få lavet et kort. Stemplet er fra JustRite sættet Circle of love, vintage labels three og er standset ud med matchende die. Jeg har embosset stemplet med Judikins silver detail embossing, og det skinner helt fantastisk IRL og på det første billede kan man godt få fornemmelsen af det. Sommerfuglen er en af mine nye favoritter, den er fra Poppy stamps og jeg er vild med Svejtsisk ost lokket :) Efter at have standset sommerfuglen ud i hvid karton har jeg sværtet med Versamark watermark og farvet den med forskellige perfect pearls, bagefter har den fået spraylim og drysset med klart glitter, så den ligner at den er dyppet i sukker.

Kortet er til disse udfordringer:


Mange tak for dit besøg
Gitte

mandag den 7. juli 2014

Happy birthday kort

Hej
Uha så er der kun  små 2 uger til min sommerferie starter og jeg glæææder mig til at have ordenlig tid i scrapværelset.  Papiret er rester fra en mini blok af Teresa Collins, det er ikke tit at jeg får brugt en blok helt op men det bliver denne. Dolien er fra  Cheery Lynn og formen på kortet er lavet med en borderdie fra Spellbinders. Stemplet er fra JustRite.

Kortet er til følgende udfordringer:Mange tak for dit besøg

*Gitte*

søndag den 6. juli 2014

Stengips pynt

Hej

Jeg har ikke været særlig aktiv i blogland de seneste uger men vi har fået hundehvalp og hun er en værre lille tidsrøver :) 
Jeg har fået nogle spørgsmål ang de stengips figur som jeg har støbt og bruger som pynt på mine projekter. Jeg blev helt ekset efter at have set en video fra Jennifer McGuire som viser hvordan man kan lave støbeforme og jeg håber at det er ok at linke til hende video.

Jeg bruger stengips pulver som blandes med vand og fyldes i forme og så hærder det op og så bruger jeg det ligesom resin pynt. Jeg er også helt skud i mine Martha Stewart forme som er har de yndigste motiver. Jeg elsker små rammer på mine projekter og ofte køber jeg den kun en gang og så laver jeg et aftryk med Mold 'N'Pour og så har jeg mulighed for at lave lige så mange støbninger som jeg gider. Mold'N'Pour og stengips er selvfølgelig ikke gratis men det er alt vores andet scrap værktøj jo heller ikke :)
Stengips er ikke lige så stærkt som ex. Recin og jeg har nogle forme som er for spinkle og det knækker for mig men så har jeg haft held med at lime figuren sammen igen med glossy. Har man en Melting pot kan man smelte Embossing pulver og hælde i formene.
Jeg har købt en del af mine forme hos Picturing the world.
Prøv at søge på mold n pour i Youtube og der kommer masser af spændende videoer

Her har jeg støbt et blad med en Martha Stewart form


*Gitte*