onsdag den 9. juli 2014

Kort

Hej
Nøøj hvor sommeren viser sig fra sin varme side, jeg sidder i scrapværelset og papirene klæber til mine hænder :) På trods af varmen lykkes det mig at få lavet et kort. Stemplet er fra JustRite sættet Circle of love, vintage labels three og er standset ud med matchende die. Jeg har embosset stemplet med Judikins silver detail embossing, og det skinner helt fantastisk IRL og på det første billede kan man godt få fornemmelsen af det. Sommerfuglen er en af mine nye favoritter, den er fra Poppy stamps og jeg er vild med Svejtsisk ost lokket :) Efter at have standset sommerfuglen ud i hvid karton har jeg sværtet med Versamark watermark og farvet den med forskellige perfect pearls, bagefter har den fået spraylim og drysset med klart glitter, så den ligner at den er dyppet i sukker.

Kortet er til disse udfordringer:


Mange tak for dit besøg
Gitte

11 kommentarer:

 1. Wow et flot kort. Fede detaljer....

  SvarSlet
 2. Virkeligt smukt kort. Totalt gennemført som vanligt hos dig.
  Perfekt pearls..... God ide at finde det frem igen.

  SvarSlet
 3. Fantastisk flot kort Gitte, og fed ide med den zipper der på sommerfuglen, jeg har faktisk selv en gemt, som faldtr af en trøje, og den ahr endda en masse små sten på sig, den må lige findes igen he he Tak for ideen her.

  SvarSlet
 4. This is a very soothing and beautiful take on the sketch - LOVE IT!! Thanks for joining in at JustRite Inspiration ;-)

  SvarSlet
 5. Skønne skønne farver du har brugt på kortet ;-) Jeg har også investeret i det sølv embossing pulver og det er SÅ fantastisk at arbejde med :-) God sommerdag til dig, kære Gitte.

  SvarSlet
 6. Lækkert kort i skønne farver.

  SvarSlet
 7. Meget smukt kort!
  Og 1000 TAK for din søde kommentar på min blog forleden.
  Ønsker dig en god sommer.
  Kh. Anette

  SvarSlet
 8. Flot kort. Det er en lækker stil, du har Gitte!
  God weekend.

  SvarSlet
 9. Igen igen... jeg fristes til ikke at skrive mere end det :-) Jeg elsker din måde at lege med så mange forskellige nuancer af den samme farve...og så er jeg altså vild med den sommerfugl!

  SvarSlet
 10. Ih, altså ... bare så gennemført lækkert! Fed detalje på sommerfuglen :)

  SvarSlet