onsdag den 30. oktober 2013

Kort *Congratulations*

Hej

Som nævnt i mit tidligere blogindlæg bliver min billeder uklare når jeg uploader dem her på bloggen, beklager. Mon det er fordi at billederne er tager i et lystelt?
Jeg er blevet vild med grå stempelsværter og har jeg brugt både en mørk og en lys sværte. Jeg synes det falder godt ind med næsten alle farver. Den lille bi, er en gipsfigur som jeg har støbt i en gummiform

Kortet er til disse udfordringer:Stempler: JustRite. Papir: Websters Pages + Crate. 

Mange tak for dit besøg

Gitte


Kort *Best wishes*Hej
Jeg var i scrapklub i Tirsdags, en skøn aften med super stemning og lækre romkugler :o) Anja som har Picturing the world havde fødselsdag og vi blev forkælet med slik og kage uhmm.

Kortet er til disse udfordringer:


Jeg er lidt frustreret over mine billeder. Når jeg redigere dem på min Mac er de super skarpe og klare i farverne men lige så snart jeg uploader dem her på bloggen, bliver kvaliteten forringet.
 Nogen forslag?

Stempler: JustRite. Papir: Heidi Swapp + Crate. 


Mange tak for dit besøg

Gitte

torsdag den 24. oktober 2013

Our Country Christmas

Hej

Så er der kommet en skøn nye juleblok fra Riddersholm Design 
 Jeg har lavet et julekort i det nye papir og du kan se det på 
Gitte

onsdag den 16. oktober 2013

Sort/orange kort

Hej

Jeg har lavet et kort i nogle farver som jeg normalt ikke bruger men der er en udfordring hos Cheery Lynn Designs som går på at bruge sort og orange. Det er fedt at prøve noget nyt og er da blevet helt glad for resultatet. Dies er fra Cheery Lynn, papiret er fra Graphig45 og Teresa Collins, nøglen er købt i løs vægt på Convention. Jeg har standset ud i glitter-mosgummi og det skinner helt fantastisk IRL


mandag den 14. oktober 2013

Time to celebrate *Kort*

Hej
1000 tak for de skønne og varme hilsner i mit forrige blogindlæg.

Jeg har haft nogle fritimer i scrapværelset i dag hvor jeg fik ryddet grundigt op, hvilket var hårdt tiltrængt og jeg kunne mærke hvordan den kreative energi kom tilbage, og jeg gik igang med at tjekke udfordringer.
Jeg deltager gerne i JustRites udfordringer for jeg jeg svært glad for deres stempler og denne gang skulle man lave et easel-card, hvilket jeg aldrig har givet mig i kast med før så jeg måtte lige se en tut på youtube. 
Jeg fik brugt en del JustRite stempler, My minds eye papir og et stort lækker træ ur som jeg har fået af skønne Annette.

Jeg ved ikke hvorfor båndet synes orange på billederne, nogle gang sker det at farverne ændre sig på fotos. og båndet er lyserødt IRL


Mange tak for dit besøg
Gitte

søndag den 13. oktober 2013

Heldige mig :o)

Hej

Jeg blev kontaktet for noget tid siden, af magasinet Ett trykk om jeg kunne tænke mig at være en af deres gæste-designere for 2014, og svarede med et rungende JAAAA. 
Blev super stolt over at være tænkt på :)


Og mit held holder ikke der..

Scrapsisters spurgte, om jeg ville lave et kort og tutorial til deres skønne Julekort-kursus som støtter Børns vilkår, og det ville jeg bestemt gerne.


Du får her et lille sneak-peak af mit kortSuper søndag til alle
Gitte

onsdag den 2. oktober 2013

Kort

Hej

Jeg skal til scrapbooking convention i weekenden og jeg GLÆDER mig, så jeg varmer lige op med et udfordringskort til disse 2 blogs:
Det er nogle farver som jeg normalt ikke giver mig i kast med men nogle gange skal man bevæge sig ud på dybt vand.Mange tak for dit besøg

Gitte