torsdag den 31. marts 2011

Dream - kort

Hej Hmmmm mine favorit farver, hvis nogen skulle være i tvivl :o) Gitte

Simpelt kort

Hejsa Måske er det forårs kommen og de tiltagende lyse dages skyld men jeg har følt mig inspireret det sidste stykke tid og har været ganske produktiv. Jeg har fået lavet en god del kort og de er meget forskellige. Her er et af de hurtige, swirvlen er dækket med brunt glimmer, stemplerne er fra Hero-arts, Prima og Kaisercraft. Gitte

mandag den 28. marts 2011

Lyserødt kort

Hejsa Der bor en candyfloss-prinsesse i mit sind og hun er meeeeget glad for lyserød :o) Jeg har brugt papir fra AC og MME, en halv ramme fra TA og diverse pynt. Gitte

søndag den 27. marts 2011

Brunt kort

Hejsa Tone i tone kort og så var et super hurtigt at lave.. Jeg føler mig helt produktiv :o) Blomsten er en som jeg lavede for noget tid siden og den passede jo lige i mine farver, dejlig nemt. Bladene var en tur igennem en embossing folder inden den blev samlet, det giver en sød effekt. Jeg er i fuld gang med at rydde op på mit scrap bord og sørme om der ikke dukker ting op som jeg længe har ledt efter... Super solskins søndag Gitte

lørdag den 26. marts 2011

Kort

Hejsa
Jeg fik scrappet kort i går aftes med min søde svigerinde Lise og dette er et af kortene. Papiret er fra MME Lost & found som virkelig er blevet favorit serie her i huset. Bling og blomster er købt hos Multiscrap som har -25 % på alt. Super lørdag til alle.

Gitte

onsdag den 23. marts 2011

Kort- Bobunny

Hejsa
Så er Bobunny's serie, Gabrielle flyttet hos mig. Hele serien er i nogle dejlige forårs farver og tæt pakket med sommerfugle.
Dagens projekt er rengøring i hele hytten, selv om scrapbordet lokker gevaldigt.
Super onsdag til alle

Gitte


søndag den 20. marts 2011

Kortmester udf. 4 skitse

Hejsa

Tag kort blev mit bud på den 4. udfordring i kortmester hos Scrapsisters. Jeg har brugt et stort Prima stempel og sværtet med brune distress farver. Doily er embosset med hvid/sølvglimmer og så er der masser af klar glimmer på rammen, men det er svært at se. Blomsten er faldet i diamond dust bøtten, så hele kort glimter og skinner :o) Tekst stemplet er fra Kaisercraft.
Super søndag til alle, nu vil jeg tage på blog-rundtur og blive inspireret.

Knus Gitteonsdag den 16. marts 2011

Pyntet påskeæg

Hejsa

Nu nærmer påsken sig med hastige skridt og så er der mulighed for at bruge sine scrapsager til pyntede påskeæg. Dette æg lavede jeg sidste år til Multiscrap og jeg har ikke kunne nænne at forære det væk :o)
Nu skal jeg snart i gang med at lave dette års æg, har du været i gang eller springer du påske-pyntningen over??

Scrapknus
Gitte


Bare fordi... kort

Hejsa

Jeg er blevet super glad for mine nye stempler med dansk tekst og især dette..Bare fordi..
De lyserøde farver kan jeg ikke slippe for tiden :o) Her har jeg farvet en stor kageserviet med lyserød metallic sværte og brugt som bund for kortet og så mine favorit blomster fra Prima købt for Multiscrap som holder ophørs-udsalg.

Super onsdag til alle
Gittesøndag den 13. marts 2011

kort

Hejsa

Jeg har fået en ny borderpunch fra MS med hjørne til og den skulle da lige afprøves.

torsdag den 10. marts 2011

Friends - kort

Hejsa

Jeg har leget med sticky canvas fra Ranger.
Jeg har stemplet og der efter har det fået glimmermist.
Blomsterne og perlebrads er fra Multiscrap
Hvor vil jeg tænke på alle jer der skal til convention i Middelfart i weekenden..bare det var mig

Gitte


tirsdag den 8. marts 2011

Kortmester udf. 3

Hejsa
Så blev kortet klar til Scrapsisters kortmester udfordring. Denne gang var der 5 krav der skulle overholdes, min. 3 lag papir + noget rundt + glimmer + noget sort + noget krøllet. Jeg gik amok i de lyserøde farver og har ikke lyst til at stoppe igen :o)

Gittesøndag den 6. marts 2011

Kortmester udf. 2 lift

Hejsa

Så fik jeg endelig lavet kort til Scrapsisters kortmester 2011 udfordring nr 2 som er et lift. Jeg har brugt glat sort karton og hvid embosset korton. Doily som har fået sort glimmerglam og en hvid ramme der er stemplet og med gul sværte på kanterne. gule blomster med diamont dust og en sløjfe på knappen. Krav: der skulle være noget gult og en sløjfe. Så er jeg blevet en fattig kone....har været til Scrap i det jyske og sprængte bugedet for scrapsager lang tid frem
UUUPS
Super søndag til alle

Gittefredag den 4. marts 2011

Kort

Hejsa

Kortet har åbning på midten og bliver lukket med chipboardet som har fået lidt repositionable glue dods på bagsiden. Papiret er fra MME og bling fra Prima.
Jeg skal have mine scrap sager pakket ned så jeg kan blive klar til Scrap i det jyske i morgen, ses vi?

Gitte