onsdag den 26. november 2014

Kort

Eeeijj nu har jeg igen forsømt min blog, det er over en måned siden jeg har blogget her, det er nu eller ikke fordi at jeg ligger på den lade side for jeg får blogget hos Picturing the world og Riddersholm Design samt lavet projekter til publicering hod Ett Trykk, men der skal lige være tid til det hele.  Jeg arbejder i butik og har udsigt til nogle lange vagter de næste 4 uger så det er nok ikke sikkert at der kommer så meget mere her på bloggen i år. 

Det sidste halve år har min mand og jeg brug meget tid på denne bandit:

Hun er skøn og kærlig men fræk som en slagterhund (læs: vi keder os ikke)

Til det kreative, og ikke noget julekort. *Gitte*

8 kommentarer:

 1. Det er bare såååå smukt Gitte og sikken nogle lækre nuancer. Rigtig god arbejdslyst med jule travl heden, min travle jultid på jobbet topper i disse dage og så skal der pustes ud og jeg skal igang med vores egen jul ;O))

  SvarSlet
 2. Et super flot kort Gitte, og i skønne farver og med lækre detaljer også. og det er da helt rart at se noget andet end julekort også ind imellem.

  SvarSlet
 3. Altså så fine kort du laver alle vegne. I er meget energiske med jeres kort, det er flot gået :-)
  En sød bandit I har, ligner min jagthund. Jeg har avlet på dem i en del år, så ved hvor meget arbejde der er med dem, især når de ikke er voksne :-)
  Nyd det hele i dit tempo.
  Du er velkommen på min datters blog "En verden af kunst", hvor hun har en 1.advent giveaway og en masse andet kørende.
  Hilsner og glædelig juletid fra Tina

  SvarSlet
 4. Flot kort - den sommerfugl er fantastisk.

  SvarSlet
 5. Nøj en sød og herlig hund! Og flot kort.

  SvarSlet
 6. Savnede, at se dine flotte kort. Dejligt, at du er tilbage.
  Sød slagterhund, du har.

  SvarSlet
 7. Smukt kort, og dejlige billeder af jeres 'slagterhund' ;o). Har selv forsømt min blog i noget tid. Der kan ikke altid være tid til det hele. Startede på nyt job for 2½ mdr siden, så energien er brugt på jobbet. Og for 7 uger siden fik vi en dejlig lille brun labrador (Thomas) - vores barn nummer 3 ;o). Og nej, vi keder os heller ikke med sådan en livlig gut i huset. Men skøn og dejlig er han!
  Rigtig god weekend.
  Kh. Anette

  SvarSlet