onsdag den 30. oktober 2013

Kort *Best wishes*Hej
Jeg var i scrapklub i Tirsdags, en skøn aften med super stemning og lækre romkugler :o) Anja som har Picturing the world havde fødselsdag og vi blev forkælet med slik og kage uhmm.

Kortet er til disse udfordringer:


Jeg er lidt frustreret over mine billeder. Når jeg redigere dem på min Mac er de super skarpe og klare i farverne men lige så snart jeg uploader dem her på bloggen, bliver kvaliteten forringet.
 Nogen forslag?

Stempler: JustRite. Papir: Heidi Swapp + Crate. 


Mange tak for dit besøg

Gitte

9 kommentarer:

 1. Rigtig lækkert Gitte kort!!
  Nææ... jeg ved ikke om jeg kan hjælpe dig. Minimerer ( komprimere ) Du dem til bloggen? Det gør jeg nemlig. Og det forringer jo billedet.....

  SvarSlet
 2. Sikke et dejligt dejligt og lækkert kort. Jeg kan både lide dette og det andet du deltager med hos Just Rite. Jeg var jo lige ved at være nervøs for at du ikke nåede at være med!! Jeg må indrømme at jeg er blevet super nysgerrig på dette kort og hvorledes du er kommet frem til denne tolkning af skitsen?? Jeg synes skitsen var svær, men det er nok min spæde erfaring der taler her :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Det kan godt være at jeg er kommet forlangt fra skitsen, men min tanke er at båndet laver krydset på skitsen og så har jeg skubbet pynten lidt til siden. Jeg håber det går.

   Slet
 3. SO PRETTY! I love the soft colors here! Thanks for sharing again at JustRite Inspiration ;-)

  SvarSlet
 4. A fabulous card Gitte, such pretty colours and I love the tag with it's own pocket...........beautiful details - a gorgeous bow!!!

  Thanks so muc for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  hugs
  Heather xx

  SvarSlet
 5. Beautiful card! Love the colours and the sweet tag pocket. Thank you so much for sharing with us at Simon Says Stamp Monday Challenge Blog!!

  SvarSlet
 6. So gorgeous, Gitte! I love the soft colours, that beautiful bow and the pocket for the tag. Thanks so much for playing along with the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

  SvarSlet
 7. This is so pretty! I love the soft colors and beautiful embellishments. Thank you for joining us for the Simon Says Stamp Monday challenge. ~Michelle

  SvarSlet