søndag den 4. september 2011

Kort med gule blomster

Hej
Kender I det, at der er nogle farver som man ikke er så vild med, men lige så stille sniger de sig mere og mere ind, sådan har jeg det med gul og orange. Her har jeg brugt en gul prima blomst som fik For meget hvid glimmermist og skilt ad, men så have jeg jo bare 2 gule blomster hehe.
I går var jeg og søde Mette en tur i Viborg til husflidsmessen, vi skulle hente en bigshot til Mette. Jeg fik købt 2 små julestempler, en æske cremefarvet halvperler og en stor potion plastik snefnug, så nu skal jeg snart til at tænke på julekort.

Tak forbi du kiggede forbi.
Gitte


7 kommentarer:

 1. Smukt kort og smukke blomster.

  SvarSlet
 2. ihh men det er da rigtigt sødt. kender godt det med farver..har i laaaang tid gerne ville lave kun rosa kort men hele tiden sniger gul og grøn sig ind.. måske vi forsøger at fastholde somren ;O))))

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et sødt og fint kort.. og dine gule blomster er fantastisk smukke. Kan også vældig godt li' den søde perleranke :o)

  SvarSlet
 4. Lækkert kort.
  Jeg sender dig din candy på fredag, hvor jeg kan komme forbi et posthus.
  God aften til dig.

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt... skønne gule blomster. Jeg var i Viborg fredag, men fik nok købt lidt mere end dig :-)
  God aften!!!

  SvarSlet
 6. Kender godt det der med gult *GG* - og alligevel bruger man det ind imellem. Og dit kort er ihvertfald blevet lækkert! Jeg er lige startet på julekort til min egen kortkasse her i aften.

  SvarSlet