tirsdag den 2. august 2011

Nye scrap sager + kage

Hej
Jeg er lige kommet hjem fra en forrygende scrap udflugt sammen med søde Mette og hende ligeså sød mor :o) Vi har shoppet tilbud i Panduro's hobby  hvor regningen lød på ca 250 kr og besparelsen var over 1200 kr.. Så er det sjovt at shoppe.

Så kørte vi videre til Grindsted for at besøge Scrapbook Fun hvor dette røg i kurven. TH's blomster die har længe været på min ønskeseddel og nu er den så i hus :o)

Min dejlige veninde Kristina bød på middag i mandags og se lige hvad hun havde lavet til kaffen. Jeg blev så glad og den smagte fantastisk, endnu engang tak, søde.
Tak fordi du kiggede forbi
Gitte

9 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle lækre scrap indkøb du har været på.. Det bare så lækkert at komme hjem med så meget for så lidt!!!

  Hvor er det bare en lækker kage hun har lavet til kaffen mums den ser godt ud!!!

  SvarSlet
 2. Ihhh nogle fine indkøb. Og super lækker kage.

  SvarSlet
 3. Den kage ser sørme god ud. :o) ... Lækre indkøb du har fået lavet. Jeg var også i Panduro i dag og fik pænt meget med hjem - men besparelsen var endnu større .... eller noget...?

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor fine ting og sager du har "fået" - næsten altså.
  Jeg var i Panduro i Kolding forleden, og der var bestemt ikke noget at begejstres over. Så jeg tror virkelig heldet var med dig.

  Den kage VIL jeg ikke kigge på. Jeg bliver bare alt for sulten.
  Hvor er den bare vildt flot.

  SvarSlet
 5. Du er god til at shoppe ; ) : ) Jeg var i panduro i dag og fik kun købt fire ting.. De taperunnere kunne jeg da godt have brugt!
  Sikke en flot kage! Den hobby kunne jeg også godt falde for, MEN det ville jo blive for dyrt!

  SvarSlet
 6. Sikken dog en masse skønne ting du har fået købt, til næsten ingen penge.

  Og MUMS for en lækker kage.

  SvarSlet
 7. Tak for sidst - skønne indkøb og SIKKE EN KAGE :)

  SvarSlet
 8. Åh, i må da have haft en fantastisk dag ;o) Scrap udsalg, scrapbutik besøg og kage - lækkert- det bliver snart ikke bedre. KH 10na

  SvarSlet
 9. Lækre indkøb og så til den pris... den die med de store blomster er jeg sikker på du bliver super glad for. Mums for en lækker og smuk kage.
  Ha' en god uge!!!

  SvarSlet