tirsdag den 10. maj 2011

Friskolescrap

Hej

I lørdags var jeg til 12 timer scrap på Gislev friskole og fik lavet 6 kort..Hmm lyder ikke af meget men nu er jeg en langsom scrapper så jeg er tilfreds. Super hyggeligt arrangement og fik lurret nogle flotte blomster hos sidekvinden som jeg skal have øvet mig i. Dum, dummere, Gitte havde glemt sin tote derhjemme men min skønne husbond kom med den helt fra Ejby... Tak for hyggeligt samvær til Iben og de andre søde scrappere ved vores bord.
Jeg har i dag fået en pakke med blomster og bånd ind af døren, så nu skal der leges ved scrapbordet :o)

Gitte
5 kommentarer:

 1. 6 kort er vel meget ok? Jeg synes også, at det er svært at lave noget til sådan nogle crops, men jeg synes, at det er hyggeligt ; ) Flotte kort.

  SvarSlet
 2. Sååå fine de er... 6 kort synes jeg er flot, tror kun jeg ville ha' fået lavet et par stykker. Der skal jo også snakkes:-)

  Ha en dejlig aften!!!

  SvarSlet
 3. So pretty Gitte!!
  Hugs,
  Martha

  SvarSlet
 4. It's always a pleasure to visit your blog and both your cards are gorgeous. I love music sheet paper and doilies too and these cards are lovely to look at!
  Enjoy your evening!

  SvarSlet
 5. Hei Gitte :o))
  Så nydelige kort du lager ♥
  Liker så godt denne stilen.
  Takk for hyggelig kommentar i bloggen. Blir alltid så glad når jeg får besøk av dansker i bloggen. Mine foreldre er fra København og stor del av mitt hjerte tilhører DK. ♥
  Ja, de flaskene til TH er så fine og putte en liten tekst eller småpynt oppi. Jeg liker de veldig godt.
  Ha en fortsatt fin dag.
  Klem Anne

  SvarSlet